ECOdrift

ECO DRIFT - AIR POWER by CORNELIU

Descriere: Studii si cercetari privind implementarea inventiilor, tehnologiilor si a strategiilor AIR POWER by CORNELIU pe motorizarile autoturismelor destinate competitiei de DRIFT din cadrul Campionatului National de Drift - CND.
Obiectiv: Cresterea performantei autoturismelor de DRIFT prin eficientizarea functionarii sistemului de admisie, sistemului de evacuare si a sistemului de tractiune. Insuflarea spiritului creativ, inovativ in randul celor tineri pasionati de DRIFT, prin puterea exemplului.
Scop: Reducerea consumului de combustibil, a emisiilor poluante si stabilirea caracteristicilor – calitative ale anvelopelor utilizate in CND cu impact redus asupra mediului. Promovarea Campionatului National de Drift prin actiuni si activitati educativ – nonformale, adiacente erei industriale 4.0.


Vizioneaza videoclipul

In 2009 am initiat primul proiect privind filtrele supraaspirante YXV pe motorizarile destinate autoturismelor de Drift (pilot Marian Marcel).

Vizualizeaza raportul ECOdrift

Sportul cu motor, pe lângă pasiune înseamnă și foarte multă cercetare / inovare. Driftul nu face nici el excepție.

Articol Agerpres

Invenţiile medaliate cu aur, realizate de Corneliu Birtok-Băneasă, sunt implementate pe masina de drift a lui Marian Marcel.